Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Derece: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir muhatara anında kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak mimarida olmalıdır.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Hiç işkil nanay ki yangın felaketi, yıl içinde can kaybına münasebet olan en eke etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı güdük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem Yangın Çıkış Kapısı sevimli hem bile dünyalık kaybına neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile güçlü konstrüksiyonda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında can ve emtia kaybı enseış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yerının açıkça olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı yangın kapısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve şayan fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Biryoğun firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve güç güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir tavır simultane insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen hariçya sahih açılmaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri sayesinde kapılar ziyan görmez.

Report this wiki page